Værksted

Motor-Depotet er dit lokale og autoriserede bilværksted i Aarhus for Opel, Suzuki og Mitsubishi. Vi har mange års erfaring med alle reparationer af biler fra de nævnte mærker, og du kan derfor trygt overlade din bil til os, når den trænger til en kærlig hånd.

Det gælder uanset, om du har brug for assistance i forbindelse med mekaniske problemer, elektronik eller fejlfinding – vi klarer det hele for dig, så din bil hurtigt kan blive køreklar igen.

For de fleste er det ubelejligt at skulle undvære bilen i længere tid ad gangen, og derfor sørger vi for at løse dine udfordringer så effektivt som overhovedet muligt.​

Professionelt bilværksted I Aarhus til reparation af din bil

Uanset om du ejer en ny eller en brugt bil, kommer du ikke udenom, at bilen fra tid til anden må en tur på bilværksted for at få foretaget både små og store reparationer.

Der er meget, der kan halte med alt den teknik, der gemmer sig i bilens indre, men heldigvis har vi hos Motor-Depotet altid et skarpt øje for, hvad der skal gøres – og selvfølgelig evnerne til at gøre det.

Læs mere nedenfor om, hvad vi kan tilbyde dig, når du har brug for hjælp fra et autoriseret bilværksted i Aarhus.

Kort om vores autoværksted i Aarhus

Hos Motor-Depotet har vi uddannede fagfolk til at se på din bil. Vores værkførere tager imod dig i vores bilværksted i Aarhus, og med en bred stribe af erfarne mekanikere til rådighed kan du altid få en fagmand med på en tur i din bil, så I sammen kan identificere det konkrete problem, der skal fikses.

Vi vil gøre (næsten) alt for, at dit besøg i vores autoværksted i Viby J bliver så enkelt og ubesværet for dig som muligt. I vores bilværksted kan vi blandt andet tilbyde:

Nem adgang til de rette reservedele

Ofte kan problemer med bilen klares uden de helt store udfordringer, men sommetider er det nødvendigt at skifte enkelte reservedele for, at din bil kan komme til at køre optimalt igen.

Heldigvis har vi hos Motor-Depotet adgang til et særdeles alsidigt udvalg af både nye og brugte reservedele – og de reservedele, vi ikke har nu og her, kan vi nemt bestille hjem fra dag til dag.

Det er ikke uden grund, at vi er mange bilejeres foretrukne bilværksted i Aarhus og omegn, for her skal du aldrig vente længe på at få ordnet din bil, så du kan komme ud at køre igen og kan fortsætte hverdagen som hidtil.

Vores store udvalg af reservedele centralt tilgængeligt på bilværkstedet gør alting nemmere, og uanset hvilke dele, der skal til for at du kan blive godt kørende igen, finder du dem her hos os.

Motor-Depotet – dit lokale bilværksted i Aarhus

Når uheldet er ude, og du har brug for professionel assistance til din bil, kan du altid kontakte Motor-Depotet.

Vi er dit lokale autoværksted i Viby J ved Aarhus, hvor vi servicerer biler fra Mitsubishi, Suzuki og Opel. Vores medarbejdere har professionel uddannelse, der gør dem i stand til nemt og hurtigt at identificere og løse forskellige problemstillinger i forhold til din bil. På den måde kan du effektivt komme videre med dagen og hurtigt få godt styr på din bil, så du snart er godt kørende igen.

Hvad har du brug for hjælp til? Kontakt Motor-Depotet, og lad os tage os af det hårde arbejde for dig. Intet problem er for stort eller for småt for vores dygtige personale, der altid finder frem til en god løsning med udgangspunkt i dine behov.​

Følg med på Facebook

Åbningstider​​

Salgsafdeling​

Mandag - fredag​

08.30 - 17.30​

Lørdag

Lukket

Søndag

11.00 - 16.00

Værksted & reservedele

Mandag - tirsdag

07.30 - 16.00*​

Onsdag - fredag

07.30 - 15.00*

Lørdag - søndag

Lukket

Skadesværksted​

Mandag - tirsdag

07.30 - 16.00​

Onsdag - fredag

07.30 - 15.00​

Lørdag - søndag

Lukket

Administration

Mandag - fredag​

07.30 - 15.30​

Lørdag - søndag

Lukket

*​Telefonen er først åben fra kl. 08:00​

* Biler der har været på vores værksted, skal senest været hentet kl. 16.30 alle hverdage

Kontakt vores afdelinger​

Hovednummer​

Salgsafdeling direkte

Service værksted direkte

Skadecenter direkte

Reservedele og udstyr

Motor-Depotet A/S

Hasselager Alle 1 - 8260 Viby

​CVR: ​10945445

Ring mig op

Ønsker du at blive kontaktet af vores konsulenter ang. et godt tilbud? Udfyld formularen herunder.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt