Om os - 70 år som din lokale Aarhus forhandler

1940’erne – Motor-Depotet stiftes.

Motor-Depotet startede i 1946 i Århus midtby, stiftet af Kresten Amstrup Christensen, som forhandler af engelske AJS og tyske NSU motorcykler. Dengang var et lille butikslokale nok til at sælge motorcykler til kunder, der hungrede efter den frihed 2 hjul og en motor kunne give.

​​1950’erne – to brødre kører parløb.

Sidst i 1950’erne blev Krestens bror Bjarne medindehaver og Motor-Depotet fik forhandling af tyske NSU biler, som var små økonomiske biler, der passede godt til danskernes lyst til at komme ud og se noget mere af Danmark. Motor-Depotet voksede og blev i en årrække Danmarks største NSU forhandler.

1960’erne – flytning til nyt bilhus på Jens Juulsvej.

Konkurrencen fra andre bilmærker var stigende op igennem 1960’erne, og NSU fabrikken blev slået sammen med Audi, som var en større, dyrere og mere komfortabel bil. Vi blev igen over en årrække en af Danmarks største Audi-NSU forhandlere.​

1970’erne – to oliekriser og nye bilmærker.

To oliekriser var hård ved bilbranchen og Audi-NSU var ikke stærk nok til at overleve alene, så VW købte Audi-NSU, og derfor skulle VW forhandle Audi biler i Danmark. Motor-Depotet måtte i 1976 skifte forhandling til japanske Mazda. Igen i en årrække lykkedes det os at blive en af Danmarks største Mazda forhandlere.​

1980’erne – Opel blev hovedmærket.

I 1979 var Danmark som bekendt med i EU og Motor-Depotet vurderede, at et japansk mærke kunne få svære vilkår med importtold ind i EU. Derfor blev Mazda skiftet ud til tyske Opel.

1990’erne – generationsskifte.

Opel forhandlingen blev nu det stabile fundament i bilforretningen. Og det var tid at starte et generations-skifte. Peter Amstrup, søn af Bjarne Amstrup Christensen, købte sig ind i virksomheden, og har siden 2003 været indehaver af virksomheden.​

2000’erne – flytning til nyt bilhus på Hasselager Alle.

I 2004 udvidede vi forretningen med Mitsubishi forhandling og i perioden 2009 til 2013 yderligere med Chevrolet forhandling. Men Chevrolet besluttede at stoppe importen til hele Europa, og Motor-Depotet A/S tilkøbte derfor en Suzuki forhandling, som supplement til de andre to mærker.​​

Hvad betyder det for dig, at vi er her de næste 70 år?

Rigtig mange af vore kunder har været hos os i 10-20-30 år. Vi er meget taknemmelige for denne loyalitet. Det giver os både lyst og vilje til at levere topkvalitet i arbejdet og ekstraordinær service. Vi følger nogle enkle leveregler overfor kunderne:

  • ​Vi tager os tid til kunden
  • ​Vi tager alle kunder seriøst
  • Vi løser kundens problem

I de første 70 år har danskerne i øvrigt købt over 20.000 nye biler i Motor-Depotet - tak for det.​

Nye kunder? Ja, selvfølgelig, unge mennesker, tilflyttere til Århus, bil nr. to i husholdningen – vi byder alle kunder velkommen.

Vore medarbejdere bliver også længe hos os, så der er stor sandsynlighed for at dem, du møder, ja dem kender du allerede! Vi følger også nogle enkle leveregler overfor medarbejderne:

  • ​Være ærlige overfor hinanden
  • ​Respekt for hinandens styrker
  • Det er flid og omhu der skaber gode resultater

Nok er vi en lokal Århus forretning med et stort kendskab til hele Østjylland, men vi sælger biler over hele landet. Vi sælger biler og leaser biler. Både privatleasing og firmaleasing. Endelig har vi stor erfaring i salg af varevogne med næsten enhver form for opbygninger.

Vi har et stort serviceværksted med veluddannede og meget erfarne teknikere, og vi er et anerkendt skadescenter for de store forsikringsselskaber: Faktisk er 1 ud 4 skader hos os andre mærker end vore tre egne mærker, så vi har stor erfaring i skadesarbejde på alle mærker. Kom trygt med din bil!

Sidst men ikke mindst er det vore 40 meget engagerede, loyale og positive medarbejdere, der hver dag møder ind og har lyst til at give kunderne en god oplevelse. Vi glæder os til de næste 70 år.​

Vores motto er Smil – det gør vi :-)

Direktør

Navn: Peter Amstrup

Telefon: 86 28 24 00

E-mail: Send en mail​

Følg med på Facebook

Åbningstider​​

Salgsafdeling​

Mandag - fredag​

08.30 - 17.30​

Lørdag

Lukket

Søndag

11.00 - 16.00

Værksted & reservedele

Mandag - tirsdag

07.30 - 16.00*​

Onsdag - fredag

07.30 - 15.00*

Lørdag - søndag

Lukket

Skadesværksted​

Mandag - tirsdag

07.30 - 16.00​

Onsdag - fredag

07.30 - 15.00​

Lørdag - søndag

Lukket

Administration

Mandag - fredag​

07.30 - 15.30​

Lørdag - søndag

Lukket

*​Telefonen er først åben fra kl. 08:00​

* Biler der har været på vores værksted, skal senest været hentet kl. 16.30 alle hverdage

Kontakt vores afdelinger​

Hovednummer​

Salgsafdeling direkte

Service værksted direkte

Skadecenter direkte

Reservedele og udstyr

Motor-Depotet A/S

Hasselager Alle 1 - 8260 Viby

​CVR: ​10945445

Ring mig op

Ønsker du at blive kontaktet af vores konsulenter ang. et godt tilbud? Udfyld formularen herunder.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt