Mitsub​ishi - nye modeller

Space Star

Space Star tilbyder inspirerende design og skarpe reaktioner, der giver dig ægte køreglæde. Space Star hører hjemme i den større B-klasse og tilbyder en kabine med plads til 5 personer. Space Star roses af pressen for det omfangsrige standardudstyr. Allerede fra Inform får du bl.a. aircondition, radio/CD og elruder. Vælger du den fuldtudstyrede Instyle får du bl.a. automatisk klimaanlæg, nøglefri adgang og Bi-xenon forlygter. Motorerne er konstrueret med henblik på at påvirke miljøet mindst muligt til gavn for dig og din økonomi. Med et brændstofforbrug op til 25 km/l og fra blot 92 g/km CO2-udledning er Space Star et oplagt valg til dig, som værdsætter en kompakt bil i byen, og som ikke vil gå på kompromis med hverken sikkerheds- eller komfortudstyret.

Læs mere her

ASX

​ASX tilbyder mere end den typiske crossover. Designet er sporty, og det rummelige interiør med den høje siddeposition er perfekt til dig, der vil have overblikket i trafikken. Uanset om familien skal på café, kajakken skal på taget, eller du har brug for ekstra power til jagtturens kuperede terræn, så vil du opleve, at ASXs funktionalitet, lange udstyrsliste og brændstofbesparende teknik vil give dig stor køreglæde til både de lange og korte ture.

Læs mere her

Outlander

Uanset om du kører i byen eller er på off-road eventyr, vil du opleve høj driftssikkerhed og kompetente køreegenskaber. Det avancerede, men let betjente, Super All Wheel Control system giver dig mulighed for at udnytte Outlanders motorkraft fuldt ud uanset terræn. Avanceret sikkerhedsteknologi giver tryghed til hele familien.

Læs mere her

Pajero

Ultimative præstationer og gennemført kvalitet i ét. Som all-round SUV kan den nye Pajero opfylde alle dine ønsker om køreglæde under alle forhold: Travl bytrafik, afslappet cruising eller krævende off-road terrænkørsel. Pajero er et muskelbundt uden lige og forcerer alt fra stejle skråninger, vandløb til mudret, ufremkommeligt terræn.

Læs mere her

L200

L200 er en muskuløs pick-up med et markant design, der forener kvalitet og driftssikkerhed. Interiøret får ros for den enormt støjsvage kabine. L200 har ca. 1 tons nyttelast og må trække fra 3 tons og er en arbejdshest uden lige. Det avancerede Super Select 4-hjulstræk er udviklet til at kunne klare alle slags underlag og udfordrende terræn, og så kommer den tilmed med 5 års garanti / 100.000 km.

Læs mere Club Cap

Læs mere Double Cap

Skriv til os​ her!

Udfyld nedenstående kontaktformular og beskeden vil ende på hovedkontoret.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Søg her​

 
 
 
Hvilken bil er du på udkig efter?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt vores afdelinger

Hovednummer​

Salgsafdeling direkte

Service værksted direkte

Skadecenter direkte

Reservedele og udstyr

MOTOR-DEPOTET VIBY
​Hasselager Alle 1 - 8260 Viby
​Tlf: 86 28 24 00
​Info@motor-depotet.dk

CVR: ​10945445

Ring mig op

Ønsker du at blive kontaktet af vores konsulenter ang. et godt tilbud? Udfyld formularen herunder.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

​Salgsafdeling

Mandag - fredag

08.30 - 17.30

Lørdag

Lukket

Søndag

11.00 - 16.00

Værksted​

Mandag - tirsdag

07.30 - 16.00*

Onsdag - fredag

07.30 - 15.00*

Lørdag - søndag

Lukket​

*​Telefonen er først åben fra kl. 08:00

Skadesværksted​

Mandag - fredag

07.00 - 15.00

Lørdag - søndag

Lukket

* Biler der har været på vores værksted, skal senest været hentet kl. 16.30 alle hverdage

Reservedele/udstyr

Mandag - tirsdag

07.30 - 16.00

Onsdag - fredag

07.30 - 15.00

Lørdag - søndag

Lukket

Administration

Mandag - fredag

07.30 - 15.30

Lørdag - søndag

Lukket