Mitsubishi service i Aarhus

Mitsubishi service

Søger du en god servicepartner, der kan stå for service af din bil fra Mitsubishi? 

Hos Motor-Depotet i Viby ved Aarhus leverer vi Mitsubishi-service i verdensklasse, så du trygt kan overlade service til os, når det er tid til syn af dit køretøj. 

Læs mere om dine muligheder for at få foretaget Mitsubishi-service hos Motor-Depotet her, og hold din bil godt kørende år efter år.

Få din Mitsubishi synet på et autoriseret autoværksted

Det er vigtigt at få din Mitsubishi til regelmæssigt syn – både for at bevare garantien på bilen og for at sikre dig et køretøj, der kan få dig godt fra A til B på både kortere og længere køreture igen og igen. 

Det svarer sig at prioritere et grundigt serviceeftersyn, hvor vores uddannede medarbejdere kan opdage eventuelle skavanker og måske endda nå at tage dem i opløbet, før de bliver rigtig slemme og til meget besvær for dig. 

Både tid og penge til Mitsubishi-service er således godt givet ud, og her betaler det sig ikke at spare – slet ikke, når du kan få en god pris på Mitsubishi-service her hos os.

Mange tror fejlagtigt, at det er dyrt at vælge en autoriseret servicepartner til syn af bilen, men det er en misforståelse, at en autoriseret partner nødvendigvis er dyrere end en uautoriseret en af slagsen. Det kan måske friste at gå efter den umiddelbart billigste løsning, men det er også værd at undersøge, hvad du egentlig får for pengene – og så dyr behøver en autoriseret servicepartner til Mitsubishi slet ikke at være. 

Kontakt os gerne, og få en god pris på, hvad det skal koste dig at få foretaget den ønskede service hos os. Vi håber, at vi kan overraske dig positivt, som vi har gjort så mange gange før med tidligere kunder, der har været en tur forbi vores autoriserede autoværksted i Viby.

Vælg servicepartner lokalt, eller spar penge på at køre lidt længere

Det er heldigvis ikke hver dag, at din Mitsubishi skal til service på værkstedet, men det kan stadig være rart at have en aftale med et lokalt autoværksted ved hånden, så du ved præcist, hvor du skal køre hen for at få et par kompetente øjne til at kigge på din bil. 

Bor du i Aarhus eller omegn, er vores autoværksted i Viby et oplagt valg, men du er også velkommen hos os, selvom du kommer langvejs fra. Priserne på Mitsubishi-service kan variere meget – også fra landsdel til landsdel. Det kan derfor ofte sagtens svare sig økonomisk, at du udvider dit søgeområde, når du er på udkig efter en servicepartner, der kan tage sig kærligt af din Mitsubishi i forbindelse med syn og eventuelle efterfølgende reparationer.

Få en fast serviceaftale på Mitsubishi

Som tidligere nævnt betaler det sig at køre din bil til et professionelt syn med jævne mellemrum, fordi det giver mulighed for at opdage og at tage et eventuelt behov for reparation i opløbet, før skaden bliver rigtig slem. 

Hvor ofte din Mitsubishi bør komme til syn afhænger i høj grad af bilens alder samt af, hvor meget du kører i den, og ikke mindst har det også meget at sige hvilken model fra Mitsubishi, du kører rundt i. 

Vi tager altid udgangspunkt i bilens servicemanual, når vi foretager serviceeftersyn på dit køretøj.

Afhængigt af hvilken serviceaftale du har med os, tjekker vi blandt andet:

 1. ​Om lygter og lys virker korrekt, hvilket gælder for både baglygter, forlygter, blinklys, katastrofeblink, bremselys, baklys og tågelys på bilen
 2. ​Om bremserne fungerer, og om bremseklodsen har en tykkelse, så den kan holde indtil næste syn
 3. ​Om dine dæk ser ud, som de skal, og om de opfylder de forskellige lovkrav i forhold til mønsterdybde og dæktryk
 4. ​Om elektriske installationer i bilen, herunder batteri, generator og startmotor, fungerer, og om der er skader af betydning på køretøjets kabler
 5. ​Om elektriske instrumenter i bilen, herunder kilometertæller, speedometer, advarselslamper og omdrejningstæller, virker efter hensigten
 6. ​Om bilens ruder er fri for stenslag og revner, og om vinduesviskere og sprinklersystem fungerer upåklageligt
Der er således mange ting, der kan være relevante for os at tjekke, når vi foretager serviceeftersyn af dit køretøj. Udover de ovenstående punkter vil vi typisk sørge for at skifte både motorolie og oliefilter samt luftfilter i bilen. 

Ligeledes tjekker vi sprinklervæske og kølervæske og fylder på efter behov som en del af vores Mitsubishi-service.

Vil du have Motor-Depotet som servicepartner?

Kan du se os som et pålideligt og grundigt match af en servicepartner, der kan stå for de regelmæssige syn af din Mitsubishi? Så kontakt os i dag, og hør nærmere om dine forskellige muligheder. 

Det er altid en god idé at prioritere syn af din bil for at passe bedst muligt på den. Både med henblik på de næste mange år med dig som ejer samt eventuelt med henblik på at kunne øge salgsværdien ved et fremtidigt videresalg til nye, heldige ejere på udkig efter en brugt men yderst velkørende og velplejet Mitsubishi.

Uanset om din bil er ny eller gammel, bør du sørge for løbende vedligeholdelse med jævne mellemrum. Det er særligt vigtigt at få servicebogen ajourført, hvis du stadig har fabriksgaranti på bilen, og vi hjælper dig gerne. Kig ind forbi værkstedet i Viby, eller ring eller skriv til os, så vi sammen kan finde frem til, hvordan vi bedst skaber værdi for dig med Mitsubishi-service i topklasse.   

Skræddersy din serviceaftale​

Hos Motor-Depotet har du mulighed for at tegne en serviceaftale, så du præcis kender din bils driftomkostninger.

Aftalen kan skræddersyes til dine ønsker og behov.

Aftalen dækker:
​​

 • Serviceeftersyn
 • Sliddele f.eks bremseskiver/klodser
 • Alle øvrige reparationer og fejl
 • Opfyldning af væsker mellem serviceeftersyn​

Aftalen​ kan også laves så den indeholder:

 • Erstatningsbil i forbindelse med service og reparation
 • Hjulopbevaring og skift af sommer/vinterhjul mv.
 • Aircondition service + rens af systemet
 • Vinterhjul på alufælge (så du ikke får udgiften på en gang)

Skriv til os​ her!

Udfyld nedenstående kontaktformular og beskeden vil ende på hovedkontoret.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Søg her​

 
 
 
Hvilken bil er du på udkig efter?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt vores afdelinger

Hovednummer​

Salgsafdeling direkte

Service værksted direkte

Skadecenter direkte

Reservedele og udstyr

MOTOR-DEPOTET VIBY
​Hasselager Alle 1 - 8260 Viby
​Tlf: 86 28 24 00
​Info@motor-depotet.dk

CVR: ​10945445

Ring mig op

Ønsker du at blive kontaktet af vores konsulenter ang. et godt tilbud? Udfyld formularen herunder.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

​Salgsafdeling

Mandag - fredag

08.30 - 17.30

Lørdag

Lukket

Søndag

11.00 - 16.00

Værksted​

Mandag - tirsdag

07.30 - 16.00*

Onsdag - fredag

07.30 - 15.00*

Lørdag - søndag

Lukket​

*​Telefonen er først åben fra kl. 08:00

Skadesværksted​

Mandag - fredag

07.00 - 15.00

Lørdag - søndag

Lukket

* Biler der har været på vores værksted, skal senest været hentet kl. 16.30 alle hverdage

Reservedele/udstyr

Mandag - tirsdag

07.30 - 16.00

Onsdag - fredag

07.30 - 15.00

Lørdag - søndag

Lukket

Administration

Mandag - fredag

07.30 - 15.30

Lørdag - søndag

Lukket