Opel service i Aarhus

Opel service - Her finder du den bedste serviceaftale

Mangler du en god servicepartner til at foretage service af din Opel? Motor-Depotet i Viby er din lokale servicepartner i Aarhus og omegn, og vi har mere end 70 års erfaring med biler og herunder med Opel-service i særklasse. 

Du kan således altid tage fat på os, når det er tid til service. Læs mere om dine muligheder nedenfor, og kontakt os for at få en serviceaftale i hus.

Bliv klogere på vores værksted her, eller undersøg mulighederne for at købe reservedele og udstyr til din Opel her.

Autoriseret service af din Opel

Kører du rundt i en lækker Opel, er det sikkert vigtigt for dig, at din bil bliver ved med at være i den bedst mulige stand, så du kan få maksimal køreglæde i så mange år som overhovedet muligt. Det kræver regelmæssigt syn af dit køretøj, og uanset hvilken model fra Opel, du er så heldig at bevæge dig rundt i, kan vi sørge for det professionelle serviceeftersyn, hvor vi med et skarpt og rutineret blik kommer godt omkring din Opel fra yderst til inderst.

Hos Motor-Depotet i Viby ved Aarhus er vi autoriseret forhandler og autoværksted med ekspertise inden for service af en række af forskellige kendte bilmærker, heriblandt Opel. Det betyder, at du altid kan komme til os, når din Opel trænger til service. Vi har Opel-service tilpasset ethvert behov og enhver Opel-model, så du får mest muligt for pengene i forhold til, hvad du konkret har brug for.

Opel service pris – hvad koster service af Opel?

Priserne på service af Opel kan svinge meget fra autoværksted til autoværksted, og det er ikke altid lige let at gennemskue, hvad du reelt får for de penge, du lægger hos din servicepartner. De fleste modeller fra Opel bør komme til service én gang hvert eneste år – nogle varebiler dog hvert andet år – og det er derfor vigtigt, at du vælger en partner til Opel-service, som du føler, at du kan stole på, sådan at dit serviceeftersyn ikke bliver en ærgerlig oplevelse.

Hos Motor-Depotet vil vi gerne være åbne og gennemsigtige i forhold til alt, vi gør, og vi inddrager naturligvis dig som kunde i hele processen. Opel har forskellige typer af Opel-service, der kan tilpasses din bil og dit kørselsbehov, og du kan blive klogere på de enkelte løsninger her. Overholder du fristerne for løbende Opel-service og karrosserikontrol bevarer din bil sin garanti og er samtidig omfattet af Opels kulancedækning, der kan være til stor hjælp ved behov for dyre reparationer på din Opel udenfor bilens garantiperiode.

Du har mulighed for både at følge en tilrettelagt serviceplan med fast Opel-service-pris eller for at starte på en basisservice, der i samråd med os løbende kan opgraderes i forhold til, hvad der er behov for, at der skal skiftes og gøres på din Opel for, at den kan holde sig godt kørende. Fælles for alle vores Opel-serviceløsninger er naturligvis, at de udføres af vores autoriserede og højtuddannede teknikere, der kender din Opel ud og ind og derfor ved præcist, hvad der skal gøres.

Du kan vælge imellem følgende services på din Opel:

 1. Standard Opel-service, hvor der følges en fast serviceplan for at sikre den rette vedligeholdelse af din bil. Vores teknikere har fuld adgang til fabriksdata og opdateringer, der er relevante for netop din model. Prisen på denne service afhænger af modellen på din bil.
 2. ​​Opel4Life-økonomiservice, der er perfekt til den ældre Opel med en alder på minimum 4 år, der måske ikke er husstandens primære køretøj, og som derfor ikke kører så ofte. Denne type af serviceeftersyn er også et godt valg for dig, der ikke selv er så godt inde i det tekniske, og som derfor skal have professionel hjælp til at identificere, hvad der skal gøres. Som standard får du gennemgang, justering og smøring af bilen samt filter- og olieskift, og du kan herudover planlægge og tilkøbe forskellige andre services i samråd med os.
 3. ​​Karrosserikontrol, der tilbydes som en service oveni dit normale serviceeftersyn af din Opel. Karrosserikontrol udføres som en grundig, årlig gennemgang af din bil for blandt andet at bevare bilens rustgennemtæringsgaranti.

Husk at få serviceret din Opel

Det er ikke for sjovs skyld, at du gerne skal igennem syn af din Opel én gang om året. Der kan ske meget på et år, og særligt hvis du kører mange kilometer på daglig basis, kan din bil have brug for lidt ekstra opmærksomhed fra et autoriseret autoværksted med speciale i Opel-service. 

Lad Motor-Depotet om at stå for service af din Opel. Vores kompetente medarbejdere står klar til at byde dig velkommen og til at hjælpe dig godt på vej, så du kan køre afsted i din Opel igen med en god fornemmelse i maven og forhåbentlig først få behov for at vende tilbage igen om et år til dit næste serviceeftersyn.

Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder for at bruge Motor-Depotet i Viby som servicepartner til din Opel. Du finder vores kontaktoplysninger til både mail og telefon lige her.

Skræddersy din serviceaftale​

Hos Motor-Depotet har du mulighed for at tegne en serviceaftale, så du præcis kender din bils driftomkostninger.

Aftalen kan skræddersyes til dine ønsker og behov.

Aftalen dækker:
​​

 • - Serviceeftersyn
 • - Sliddele f.eks bremseskiver/klodser
 • - Alle øvrige reparationer og fejl
 • - Opfyldning af væsker mellem serviceeftersyn​

Aftalen​ kan også laves så den indeholder:

 • - Erstatningsbil i forbindelse med service og reparation
 • - Hjulopbevaring og skift af sommer/vinterhjul mv.
 • - Aircondition service + rens af systemet
 • - Vinterhjul på alufælge (så du ikke får udgiften på en gang)

Skriv til os​ her!

Udfyld nedenstående kontaktformular og beskeden vil ende på hovedkontoret.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Søg her​

 
 
 
Hvilken bil er du på udkig efter?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt vores afdelinger

Hovednummer​

Salgsafdeling direkte

Service værksted direkte

Skadecenter direkte

Reservedele og udstyr

MOTOR-DEPOTET VIBY
​Hasselager Alle 1 - 8260 Viby
​Tlf: 86 28 24 00
​Info@motor-depotet.dk

CVR: ​10945445

Ring mig op

Ønsker du at blive kontaktet af vores konsulenter ang. et godt tilbud? Udfyld formularen herunder.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

​Salgsafdeling

Mandag - fredag

08.30 - 17.30

Lørdag

Lukket

Søndag

11.00 - 16.00

Værksted​

Mandag - tirsdag

07.30 - 16.00*

Onsdag - fredag

07.30 - 15.00*

Lørdag - søndag

Lukket​

*​Telefonen er først åben fra kl. 08:00

Skadesværksted​

Mandag - fredag

07.00 - 15.00

Lørdag - søndag

Lukket

* Biler der har været på vores værksted, skal senest været hentet kl. 16.30 alle hverdage

Reservedele/udstyr

Mandag - tirsdag

07.30 - 16.00

Onsdag - fredag

07.30 - 15.00

Lørdag - søndag

Lukket

Administration

Mandag - fredag

07.30 - 15.30

Lørdag - søndag

Lukket